Totalrenovering i Skåne med HUSiBYGG

En Fulländad Omvandling av Ditt Hem

Projekt
Ice Dea

Huvudrollen
Grafisk designer

Datum
12/8/2023

Skåne, en region rik på kulturella och arkitektoniska skatter, kräver en särskild touch när det kommer till renovering. HUSIBYGG, som förstått detta, står redo att erbjuda skräddarsydda totalrenoveringslösningar för hem över hela Skåne.

Vad Innebär Totalrenovering med HUSiBYGG?

När du hör ordet 'totalrenovering', kan det framkalla tankar på omfattande arbete och förändringar i hemmet. Med HusiBYGG kan du förvänta dig en genomtänkt process som innefattar:

  1. Köksrenovering: Från moderna kök med skandinaviska detaljer till traditionella kök med en rustik känsla, erbjuder vi en omfattande förvandling av ditt köksutrymme.
  2. Badrumsrenovering: Vi skapar en plats av avkoppling och funktionalitet, allt medan vi följer de senaste designtrenderna.
  3. Uppdelning & Utvidgning: För de som känner att de behöver lite extra utrymme, kan vi dela upp eller förlänga befintliga utrymmen upp till 30 cm, för att ge dig den extra ytan du drömmer om.

Varför Välja HUSiBYGG för Din Totalrenovering?

  • Helhetslösning: Istället för att hantera flera entreprenörer för olika aspekter av din renovering, erbjuder HusiBYGG en komplett lösning under ett tak.
  • Lokal Expertis: Med en djup förståelse för Skånes arkitektoniska och kulturella nyanser, kan vi skräddarsy renoveringar som passar perfekt med regionens unika karaktär.
  • Kvalitetsfokus: Varje projekt, stort som smått, genomförs med ett oupphörligt fokus på kvalitet och hållbarhet.

Transparens och Prissättning

På HUSiBYGG tror vi på full transparens. För varje totalrenoveringsprojekt erbjuder vi en detaljerad offert som belyser alla kostnader. 


Om du är redo att förvandla ditt hem i Skåne, är HUSiBYGG din ideala partner. Med vår omfattande erfarenhet av totalrenoveringar, kan vi skapa det hem du alltid drömt om. Oavsett om det är ett nytt, andlöst kök, ett avkopplande badrum eller behovet av extra utrymme, står vi redo att realisera din vision.

Kontakta HusiBYGG idag och ta det första steget mot ditt drömhem. 

Ca pris : 59 000 kr -  1,5 x2 badrum & 6m2 kök