Om Oss – HUSiBYGG: 

En Livslång Passion för Bygg och Snickeri

 

 

När många tänker på bygg och renovering tänker de på hårt arbete, damm och buller. För oss på Hus i BYGG är det dock något helt annat. För oss är det en passion, en kärlek, en konst. Varje projekt vi tar oss an handlar inte bara om att slå in spikar eller lägga plattor; det handlar om att skapa något vackert och hållbart, något som vi och våra kunder kan vara stolta över.

Vår Resa Börjar i Kosovo

Allt började i Kosovo, där vår kärlek till snickeri och byggrenovering växte fram. I över 20 år ägnade vi oss åt att förvandla hem, bygga nytt och ge gamla byggnader nytt liv. Varje projekt vi påbörjade blev en del av vår historia, en del av vårt hantverkliga arv.

En Ny Början i Sverige

För fem år sedan bestämde vi oss för att ta vår passion till Sverige. Trots att det var en ny marknad och en ny kultur att anpassa sig till, kände vi oss hemma direkt. Den svenska kärleken till kvalitet och hantverk speglade vår egen passion. Här har vi haft förmånen att arbeta med en rad olika projekt, från traditionella svenska hem till moderna bostadsutrymmen, alltid med samma entusiasm och omtanke.

Varför Välja Hus i BYGG?

  1. Kärlek till Yrket: För oss är snickeri och byggrenovering inte bara ett jobb – det är en ren hobbykänsla. Vi älskar varje steg i processen, från de första skisserna till den slutliga touchen.
  2. 25 Års Erfarenhet: Med två decennier av arbete i Kosovo och ytterligare fem år i Sverige, har vi samlat på oss ovärderlig erfarenhet som gör oss väl rustade för alla typer av projekt.
  3. Omtanke i Varje Detalj: Vårt engagemang sträcker sig inte bara till de stora delarna av ett projekt. Varje detalj, hur liten den än må vara, får samma mängd kärlek och uppmärksamhet.

Slutord

Vår resa har varit lång och full av lärande, men en sak har förblivit konstant: vår kärlek till det vi gör. På Hus i BYGG ser vi fram emot att dela vår passion med er och förvandla era visioner till verklighet.